Face roller Tygří oko

350,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Ajurvédský masážní váleček pomáhá eliminovat toxiny, snižuje otoky, zlepšuje krevní oběh a vyrovnává tón pleti. Větší váleček zlepšuje elasticitu pleti a vyhlazuje ji. Zmírňuje akné a začervenání pleti. Uvolňuje napjaté svaly v obličeji a mírní tak bolesti hlavy. Menší váleček je perfektní pro okolí očí. Pomocí krémů a pravidelného používání váleček zmírní kruhy pod očima a eliminuje otoky očí, které vznikají přetíženým lymfatickým systémem. Menší váleček se dále používá na okolí nosu, brady a pusy. Masážní váleček pravidelným používáním redukuje podbradek, neboli druhou bradu.

Barva
skladem

Popis

Jak váleček použít?

Váleček doporučujeme používat každý den jedenkrát a minimálně 10-15 minut. Před každým použitím důkladně očistěte pleť i váleček, abyste zabránili makeupu a jiným nečistotám se dostat do pleti. Na čistou pleť naneste denní hydratační krém, sérum, olej nebo masku a poté jemně masírujte jednotlivé oblasti na obličeji, krku a dekoltu.

TIP! Před použitím můžete dát váleček na chvíli do ledničky nebo mrazáku. Studený kámen při masáži krásně vypne pokožku, zajistí lepší prokrvení pleti a účinněji rozproudí lymfatické uzliny. Váleček můžete také nahřát v teplé vodě, který zajistí zvětšení pórů a tím urychluje vstřebávání krémů do pokožky. Nahřátým válečkem si tak můžete dopřát i hřejivou masáž například před spaním.

Tygří oko udržuje rovnováhu mezi energiemi jin a jang emocionálního těla, potlačuje deprese a zlepšuje náladu. Na rozumové úrovni vyrovnává činnost obou mozkových hemisfér a zvyšuje jejich praktické využití. Je mimořádně užitečný krystal při léčbě mentální nerovnováhy a poruch osobnosti. V duševním životě pomáhá řešit problémy spojené s neschopností uznat vlastní cenu, přehnanou sebekritikou a zablokovanými tvůrčími silami. 

Značka

S2553

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 13 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta