Jantarové korálky pro děti - kulaté - jantar a růženín 32cm

410,00 Kč

Jemná kombinace citronově zbarveného jantaru a růženínu. Růženín je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru. Navlečeno na šňůrce - mezi každým korálkem je uzlík (při roztržení se nevysypou). Plastový uzávěr. Délka cca 31-32 cm (velikost pro nejmenší děti).

Barva
Není skladem. V případě zájmu nám napište. prosperk@prosperk.cz

Popis

Originální korálky z malé rodinné dílny z certifikovaného pravého baltského jantaru. Kombinace s růženínem.

Používání jantarových korálků je nejen v Evropě tradiční záležitostí, která sahá až do středověku. Velkou oblibu si získaly i v USA, Austrálii, JAR, Kanadě nebo v Chile. Spolu s vzrůstající oblibou i na jiných kontinentech se i na našem trhu začaly objevovat plastové padělky. Od originálu je poznáte třeba tak, že ve slané vodě jdou ke dnu, zatímco jantar plave.

V naší nabídce naleznete pouze pravý jantar z malých litevských rodinných dílen, které mají potřebné certifikace a orientují se na kvalitu. Náhrdelníky jsou vyráběny ručně.

Jantar se doporučuje zejména při horečce, bolestech hlavy, zubů či krku (angíně) Ale i při zánětu dutin, rýmě či přecitlivělosti dutin na změny počasí. Má rovněž baktericitní a virostatický účinek – v dřívějších dobách byl jantarový prášek s úspěchem používán při léčení špatně se hojících ran. Nošen na krku stabilizuje stav štítné žlázy,a proto se doporučuje jak při hyperfunkci tak i při hypofunkci. Vhodné je jeho použití při migrénách. Vždy byl také považován za silný ochranný kámen a byl tak nošen jako amulet. Všechny tyto informace o pozitivním vlivu jantaru vychází z lidového léčitelství, jantar není dle zákonů považován za lék a jeho používání nenahrazuje lékařskou péči.

RŮŽENÍN je jedním z druhů křemene, který je dle lidového léčitelství kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Jedná se o jeden z nejdůležitějších krystalů pro srdce a srdeční čakru. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Učí nás lásce k sobě samému i ke druhým. Má uklidňující, tišící účinek. Posiluje srdce a celý oběhový systém.

Jantarové korálky pro děti jsou vyrobeny z přírodního oblého ohlazeného jantaru a růženínu (lisovaný do tvaru pravidelných kamínků) - jsou leštěnémají bezpečný šroubovací pojistný uzávěr vhodný pro alergiky (tedy bez obsahu niklu) a každý korálek je proti přetržení zajištěn zvlášť uzlíkem. 

Oblé kousky jantaru naleznete také pod názvem baroque (protože v baroku byly velmi oblíbené).

Značka

S2952

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta