Náramky z minerálů - Klid z vyšších sfér - měsíční kámen, howlit, larimar

325,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Tato trojice náramků z polodrahokamů Ti pomůže ve vytouženém klidu. Život je plný událostí a podnětů, na které často reagujeme a naše vnímání je spíše otočené ven než-li dovnitř. Tyto kameny pomáhají v uklidnění a otočení vnímání opět do sebe. Nech mysl odeznít, myšlenky jen projít a vnímat pravdu, která se ukrývá v klidu mysli. Tyto kameny pomáhají v uklidnění, ale také Larimar Ti přinese přímá poselství, která často neslyšíme přes hluk našich myšlenek. Proto, zastav se, podívej se na kameny a vnímej. Hluboký nádech a výdech. Nech odejít vše, co do mysli přichází. Teď si jen ty, kameny a dech. Vnímej přítomnost a klid, co se rozlévá v Tvém nitru vždy, když tyto náramky uvidíš.

Materiál: měsíční kámen, howlit, larimar

Velikost: na gumičce, univerzál.

Barva
skladem

Popis

Měsíční kámen

- Je úzce spjat s Měsícem a intuicí, přitahuje lásku, úspěšně řeší problémy mezi milenci, zajišťuje klidný spánek, pomáhá při nespavosti, mírně ochranný zvláště na cestách, obnovuje a uchovává mladistvý vzhled a přístup, vytahuje na povrch věci uzavřené v podvědomí, uklidňuje rozbouřené city a přehnané emotivní reakce, vyvolává srozumitelné živé sny hlavně za úplňku, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii, na čakře solar plexu ukáže staré nefunkční citové způsoby jednání a pomáhá je odstranit.

Howlit bílý/Magnezit

- Přináší hluboký klid k uvolnění a meditaci, dodává harmonii, pomáhá přijímat ostatní takové, jací skutečně jsou, bez potřeby je měnit, umožňuje nenechat se zasáhnout problémy jiných, vynáší na povrch sebeklamy, pomáhá rozpoznávat podvědomé pocity a myšlenky, uklidňuje city, činní nás odolnějšími vůči stresu, překonává nervozitu, netoleranci a podrážděnost. Probouzí v nás bezvýhradnou lásku sami k sobě, otevírá srdeční čakru.

Larimar/Pektolit

- Je duchovním kamenem, umožňuje hlubokou meditaci, spojení se světem andělů a jinými dimenzemi, pomáhá nalézt spřízněnou duši, léčí srdeční traumata i traumata z minulých životů. Odstraňuje strach a pocity viny. Uklidňuje při stresu. Přináší jasné a konstruktivní uvažování, tvůrčí schopnost a radostnou dětskou hravost. Ženám pomáhá naladit se na přirozenou ženskost a spojit se s přírodou. Likviduje geopatogenní zóny.

 

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S1953

Vlastnosti

Materiál
Minerál
Druh výroby
Handmade

Recenze

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta