Náramky z minerálů - Objetí sebelásky - růženín, ametyst, křišťál

325,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Tato trojice náramků z posvátných polodrahokamů Ti pomůže k hlubšímu nalezení se zpět k přirozené sebelásce. Každý z nás potřebuje ze všeho nejvíce svou vlastní sebelásku, a poté z něj přirozeně vyvěrá do okolí. Nikdo nám nemůže dát lásku, kterou potřebujeme. Proto se zaměřme na své nitro, na svou božskou podstatu a nechme lásku znovu proniknou z našeho srdce do celé naší bytosti. Vždy, když uvidíte tyto náramky, si vzpomeňte na tyto slova:

Jsem láska, láskou jsem vždy byla a láskou vždy budu.

Materiál: růženín, ametyst, křišťál

Velikost: na gumičce, univerzál.

Barva
skladem

Popis

Růženín

- Je symbolem lásky, krásy a uzdravování. Pomáhá nesmělým projevit skrývané pocity. Učí nás trpělivosti při řešení problémů. Svými měkkými vibracemi obklopuje duši. Jeho vyzařování je jako něžný dotek, pod nímž se naše srdce uvolní, získá opět důvěru a pozvolna se otevře. Rány srdce, které vznikly tvrdostí, hrubostí, odmítnutím nebo nevšímavosti našich bližních v průběhu našeho života, se pod jeho ochranou zacelí. Dává sílu odpouštět - nám samotným i ostatním a učí sebelásce.

Ametyst

- Je tradičně kamenem čistoty, zbožnosti a býval šperkem králů. Je to mimořádně mocný kámen s ohromnou ochrannou sílou, má vysoké spirituální vibrace. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry, vyvolává klidný spánek a příjemné ozdravující sny. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl, je kamenem pravé, ryzí, emocionální lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, pomáhá přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí. Čistí a harmonizuje krční a korunní čakru.

Křišťál 

- Je po staletí mezi lidmi považován za velmi účinný a universální krystal, jenž jako talisman údajně silně zesiluje energii, pohlcuje, uvolňuje a reguluje ji a uvádí ji do absolutní harmonie. V lidových tradicích křišťál povzbuzuje psychiku, jasnozřivost a samostatnost. Udává se, že pomáhá sebezdokonalení. 

 

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S1954

Vlastnosti

Materiál
Minerál
Druh výroby
Handmade

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta