Náramek z minerálů - sekaný Larimar

350,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Náramek ze sekaných ohlazených kousků přírodního larimaru. Kousky larimaru jsou navlečeny na kvalitní nylonové gumičce neutrální barvy.

Larimar, také zvaný jako „kámen delfínů“, patří mezi nejvzácnější polodrahokamy na celém světě. Tento fakt je dán tím, že na světě existuje jediné naleziště této unikátní modré odrůdy pektolitu, kterou larimar je. Larimar se těží pouze v Karibiku ve velmi malé hornaté oblasti ostrova Hispaniola, asi 5 km vzdálené Rio Bahoruco v Dominikánské republice. 


Materiál: Larimar.


Velikost: na gumičce, univerzál.

Barva
skladem

Popis

Larimar/Pektolit

Léčebné užití: odstraňuje zablokovanou energii v oblasti hlavy, krku a hrudníku, čistí meridiány, odstraňuje připojené entity, vytahuje bolest z těla přiložením na místa bolesti, uvolňuje zablokované tepny a ztuhlé klouby, pomáhá při problémech s chrupavkami.

Užití: meditace, klid

Vlastnosti: je duchovním kamenem, umožňuje hlubokou meditaci, spojení se světem andělů a jinými dimenzemi, pomáhá nalézt spřízněnou duši, léčí srdeční traumata i traumata z minulých životů. Odstraňuje strach a pocity viny. Uklidňuje při stresu. Přináší jasné a konstruktivní uvažování, tvůrčí schopnost a radostnou dětskou hravost. Ženám pomáhá naladit se na přirozenou ženskost a spojit se s přírodou. Likviduje geopatogenní zóny.

Značka

S1963

Vlastnosti

Materiál
Minerál
Druh výroby
Handmade

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta