Náramek z minerálů - Jaspis zelený

150,00 Kč

Náramek vyrobený z jaspisu, je magicky zabarvený do krásné barvy, která Vás navede tím správným směrem v životě.

Průměr korálků: 8mm.

Barva
Není skladem. V případě zájmu nám napište. prosperk@prosperk.cz

Popis

Jaspis

Užití: štěstí, krása, ochrana, zdraví, léčení,

Vlastnosti: energie, planety a elementy se různí podle barev.

Je to běžný kámen, jenž přináší klid, oporu a pomoc ve stresu, sjednocuje všechny aspekty života, je ochranným kamenem před fyzickými i duševními riziky, pohlcuje negativní energie, dodává odvahu k naplnění všech záměrů, pomáhá při řešení konfliktů, zvyšuje organizační schopnosti, podporuje rychlé uvažování a představivost, potlačuje nebezpečné touhy a rozmary, přivolává štěstí. Srovnává a nastavuje čakry, každá barva jaspisu přísluší jedné čakře.

Léčebné využití: dodává energii, zmírňuje porodní bolesti, podporuje trávení, funkce pohlavních orgánů a oběhový systém, prodlužuje sexuální rozkoš.

Zelený a oceán jaspis má receptivní energii, přiřazen planetě Venuši a náleží elementu země. Podporuje mentální a emocionální stavy druhých, uvádí do rovnováhy city a mysl, odstraňuje deprese, učí nás žít v souladu s přírodou.

Je kamenem zdraví, má silné léčivé účinky, podporuje uzdravovací proces těla, léčí zažívací trakt a vylučovací orgány, odstraňuje toxiny z těla, hojí záněty, podporuje nervový a imunitní systém, buněčnou regeneraci a obnovu organismu hlavně při nejrůznějších nádorech, zbavuje nočních můr a podporuje klidný spánek. Podněcuje srdeční čakru.

 

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S2263

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )