Náramek z minerálů shamballa tyrkys

280,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Krásný a naturální náramek z broušených korálků tyrkysu se Shamballa zapínáním, přináší svému nositeli klid a mír.
Moc krásný na ruce.

Shamballa náramky jsou moderní ozdobou rukou a předloktí. Málokdo však ví, že tento náramek má hlubší význam než jen dekorační. Název Shamballa je odvozen od mytického království stejného jména, v jenž věří tibetští budhisté. Toto místo je symbolem míru, osvícení a dokonalosti.

Shamballa náramky jsou unikátní zejména svým zpracováním, které spočívá ve vázání uzlů ze šňůrky a doplněním o kameny, sklo nebo kov.

Velikost: nastavitelná.

Barva
skladem

Popis

Tyrkys

Léčebné užití: snižuje horečky a bolesti hlavy, předchází migrénám, zlepšuje imunitní systém. Vhodný pro detoxikaci a proti zánětům. Reguluje kyselost v organizmu a působí pozitivně na žaludek. Posiluje zrak, potlačuje křeče, působí na dnu, harmonizuje meridiány

Užití: ochrana, láska, přátelství, odvaha, peníze, štěstí, léčení

Vlastnosti: náleží receptivní energii, planetám Venuše a Neptun, elementu země. Je to posvátný, ochranný léčivý kámen. Kámen štěstí, amulet cestovatelů. Vhodný pro meditace, zvyšuje intuici. Vyrovnává mužskou a ženskou energii, neutralizuje elektromagnetický smog, dodává sílu, uklidňuje řečníky před projevem na veřejnosti, podporuje kreativitu, brání sebepoškozování. Přináší vnitřní klid, působí proti depresi, strachu a stavech vyčerpání. Podporuje romantickou lásku. Majiteli přináší radost a bohatství.

 

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S2395

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )