Elegantní náramek z karneolu oválný

199,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Luxusní náramek z korálků z karneolu je skvělým doplňkem k jakémukoliv outfitu. Korálky o průměru 0,8 cm jsou navlečeny na elastanové niti, díky které je náramek velice pružný. Obvod náramku 18 cm.

Barva
skladem

Popis

Luxusní náramek z korálků z karneolu je skvělým doplňkem k jakémukoliv outfitu. Korálky o průměru 0,8 cm jsou navlečeny na elastanové niti, díky které je náramek velice pružný, dobře drží na ruce a tak samovolně nezklouzne. Obvod náramku je 18 cm. Je vhodný na všední nošení, ale také jako doplněk k šatům či ke kostýmku na společenské události. Díky oranžovožlutému zbarvení kuliček působí velice výrazně a zároveň elegantně. Na světle se náramek na ruce lehce leskne a dodá ženě eleganci a šarm. Náramek je vhodným doplňkem pro ženy s citem pro eleganci a oblibou jemných šperků. Jeho léčivé účinky ocení každá žena se zájmem o ezoteriku a alternativní léčbu.

Karneol svou jasnou barvou symbolizuje vitální a činorodou energii. Propojuje nás s životodárnou energií Země a probouzí v nás sounáležitost s ní a s jejími zákony. Posiluje v nás pochopení a empatii. Pomáhá nám vědomě prožívat svůj život a naplnit ho pozitivním jednáním. Zvyšuje motivaci a dodává sebedůvěru. Zmírňuje vztek, zlobu a hněv. Karneol je vhodný pro jedince, kteří se nemohou pohnout z místa, jsou uvězněni v nečinnosti, lenosti a neví si rady kam směřují. Podporuje v nás kreativitu, uplatnit v životě nové zkušenosti a aktivně žít. Karneol zlepšuje trávení a zažívání. Pomáhá při problémech s impotencí a neplodností. Karneol také zlepšuje náš krevní oběh, pomáhá při problémech s křečovými žílami a revmatismem. Dodává pravidelnost menstruačnímu cyklu a ulevuje při bolestech s ní spojených. Zlepšuje psychické rozpoložení při premenstruačním syndromu. 

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S4265

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta