Náramek z minerálů - Turmalín černý

150,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Atraktivní a elegantní náramek z leštěných korálků černého turmalínu skorylu je účinný léčitel těla i duše, odstraňuje stres, zlost, strach a negativitu. Zvyšuje sebedůvěru svého nositele. Výrazný a unikátní šperk, okouzlující na první pohled svou hlubokou černou barvu. Korálky jsou navlečeny na gumičce černé barvy.

Průměr korálku: 8mm.

Barva
skladem

Popis

Turmalín

Užití: energie, klid, léčení, radost, obchod, peníze, láska,

Vlastnosti: energie, planety a elementy dle barevného odstínu.

Je v mnoha ohledech jedinečný kámen, nemá nikdy nepříznivý účinek, působí ve prospěch svého majitele a přináší mu radost, pohlcuje negativní vibrace, odstraňuje stres, zlost, strach, je ochranným šamanským kamenem. Propojuje, čistí a harmonizuje čakry, odstraňuje bloky z aury, udržuje v rovnováze mužskou a ženskou energii. Napomáhá pochopení sebe sama i druhých, zvyšuje sebedůvěru, nezávislost a pomáhá získat nadhled nad rozčilujícími situacemi.

Léčebné využití: je účinný léčitel těla i duše, zvyšuje imunitu, léčí dětská onemocnění, příznivě působí na srdce a páteř, usnadňuje porod, pomáhá při dyslexii.

Černý turmalín (skoryl) – receptivní kámen, přiřazen planetě Saturn a elementu země. Je to neprůhledná nejběžnější odrůda turmalínu. Ochranný kámen, jenž odvádí negativní energii všeho druhu, vtahuje do sebe nepříznivé působení jiných lidí, jejich nenávist a zlobu, takže nás se příliš nedotýká, odstraňuje stres, navozuje pozitivitu, podporuje tvůrčí myšlení, deaktivuje patogenní zóny, ničí škodlivé záření přístrojů a počítačů. Posiluje imunitu, chrání před virovými onemocněními, potlačuje bolesti, posiluje nervový systém, chrání svaly a šlachy.

 

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S2262

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta