Náramek z minerálů - Lávový kámen a hematit

150,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Krásný náramek z korálků černého lávového kamene a hematitu je skvělým doplňkem ke každému outfitu, perfektně doladí a podrthne nevšední vzhled každé dámy, či muže.

Barva
skladem

Popis

Lávový kámen

Lávový kámen je ochranným kamenem, podporuje sílu a životní energii, pocit bezpečí, sebevědomí a odvahu. Prohlubuje spojení s přírodou.

- Je talismanem vhodným pro posílení odhodlání, při hledání změn v životě a k dosažení vytčených cílů. Potlačuje negativní energii a posiluje energii pozitivní. Používá se k potlačení strachu z fyzické bolesti.

- Lávový kámen je spojen se znamením Vah, které jsou sedmým astrologickým znamením Zvěrokruhu. V astrologii jsou Váhy považovány za mužský, pozitivní, extrovertní prvek. Váhy jsou ovládány planetou Venuší. 

 

Léčebné využití: lávový kámen je projektivní. Patří mezi kameny se silnými účinky. Pomáhá odstranit negativní energii a potlačuje stres fyzický i psychický. Je výborným pomocníkem pro uklidnění emocí. Láva je považována za kámen znovuzrození.

Ve Feng Shui láva představuje energii ohně, energii nadšení, světla, tepla, vřelosti a vášně. V přírodě symbolizuje mužský prvek Jang, světlou a tvořivou sílu, zosobňuje rozum a průbojnost. Energie ohně je tradičně spojována s jižní částí místnosti, bytu nebo domu a zajišťuje obydlí reputaci a věhlas a pomáhá posílit naše osobní postavení ve společnosti i v rámci rodiny.

 

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S4574

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta