Přívěsek strom života polodrahokam

156,00 Kč
Dodání 7-14 dnů

Už od pravěku, byly stromy uctívané jako symboly života, znovuzrození, plodnosti, nesmrtelnosti. Stvoření světa spjení Země a Nebes. Nositeli přináší životní sílu, duševní klid rovnováhu, vyrovnanost. Silný magický amulet. Kořeny stromu života jsou ve vodě, koruna je v nebesích. 

Vámi požadovaný minerál ( barvu ) můžete napsat do poznámky. 

Barva
Doručení do 7 dnů.

Popis

Lapis Lazuli stimuluje mozkovou činnost, krevní oběh a činnost štítné žlázy, ulevuje při teplotách, křečích a bolestech hlavy, pomáhá se záněty horních cest dýchacích, vyrážkách a ekzémech, reguluje krevní tlak.

Jaspis pozitivně ovlivňuje chod ledvin a močového měchýře. Ženám přináší úlevu v období těhotenství a při těžkém porodu, účinný je také při léčbě chorob vejcovodů a vaječníků.

Jaspis zastavuje různá krvácení a oslabuje křeče.

Magnezit podporuje činnost štítné žlázy a stimuluje krevní oběh. Pomáhá pochopení problémů našich blízkých. Podporuje metabolismus hořčíku a přispívá tak k detoxikaci těla. Uvolňuje křeče a koliky, pomáhá při bolestech hlavy způsobených napětím a migrénami. Brání srážení krve a snižuje tvorbu trombů (krevních sraženin)

OPALIT – měsíční kámen (syntetický) spadá pod opály, podporuje pravidelnou činnost srdce a látkovou výměnu, napomáhá zmírnit trávicí problémy. Pomáhá také při chorobách zraku, ledvin, nervů, plic, srdce, při leukémii. Rozmnožuje bílé krvinky. Posiluje pohlavní orgány.

Onyx je nazýván kamenem štěstí a lásky. Podle prastaré legendy se onyx zrodil z nehtu bohyně Venuše, jehož zasáhl Amorův šíp. Nehet se uloupl a spadl z nebeské výše do řeky Gangy. Díky tomuto mýtu býval onyx používán jako afrodisiakum. Pomáhá při očních, sluchových a imunitních problémech. Třídí myšlenky. Podporuje celkovou rovnováhu organismu.

Značka

S2247

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta