Masivní kruhové náušnice z chirurgické oceli zlaté barvy

169,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Kruhové  náušnice z chirurgické oceli zlaté barvy s motivem zamotaného kovu s rytými detaily. Šířka náušnic je 0,4 cm, průměr je 3 cm. Masivní náušnice imitují zamotané dráty a působí tak velmi moderně. Zapínání je na dámský patent, tento typ zapínání skvěle drží a tak náušnice samovolně nevypadnou.
Náušnice jsou vhodné na slavnostní události i na běžné nošení. Jsou vhodným dárkem pro každou ženu s citem pro eleganci a oblibou výrazných šperků. 
Náušnice jsou kvalitně zpracované, nemění barvu a jsou vhodné i pro alergiky.

Barva
Skladem (doba dodání 1-3 dny)

Popis

Kruhové  náušnice chirurgické oceli zlaté barvy s motivem zamotaného kovu rytými detaily. Šířka náušnic je 0,4 cm, průměr je 3 cm. Masivní náušnice imitují zamotané dráty a působí tak velmi moderně. Zapínání je na dámský patent, tento typ zapínání skvěle drží a tak náušnice samovolně nevypadnou.
Náušnice jsou vhodné na slavnostní události i na běžné nošení. Jsou vhodným dárkem pro každou ženu s citem pro eleganci a oblibou výrazných šperků. 
Náušnice jsou kvalitně zpracované, nemění barvu a jsou vhodné i pro alergiky

Upozornění: Barva výrobku nemusí přesně odpovídat vyobrazení. Rozdíl může být způsoben technikou fotografování nebo typem vašeho monitoru. Děkujeme za pochopení

Značka

S5516

Vlastnosti

Materiál
Chirurgická ocel

Recenze

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta