Párové náramky z korálků magnezitu, lávového kamene a tygřího oka

289,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Krásné párové náramky z korálků magnezitu, lávového kamene a tygřího oka jsou skvělým doplňkem ke každému outfitu, perfektně doladí a podrthne nevšední vzhled každé dámy, či slečny, nebo muže.
Obvod náramku je 19 cm, průměr korálků je 0,8 cm. Korálky jsou navlíknuty na elastické gumičce, tento typ náramku skvěle drží a samovolně nespadne. Dvojice náramků se doplňuje, na každém jsou dva z hlavního kamene druhého korálku a mezi nimi korálek z tygřího oka.
Náramky jsou skvělé pro párpřátele, nebo jako sladěná kombinace. Skvělé provedení je vhodné nejen pro ženy, ale i pro muže

Barva
skladem

Popis

Lávový kámen je velmi silně spojen se Zemí, vyvřelý ze žhavých hlubin přináší energii, sílu a vitalitu. Je považován za kámen znovuzrození, uklidňuje emoce, dává stabilitu.
Magnezit podporuje činnost štítné žlázy a stimuluje krevní oběh. Pomáhá pochopení problémů našich blízkých. Podporuje metabolismus hořčíku a přispívá tak k detoxikaci těla.Uvolňuje křeče a koliky, pomáhá při bolestech hlavy způsobených napětím a migrénami. Brání srážení krve a snižuje tvorbu trombů.
Kámen mírní příznaky astmatu. Posiluje zdravé sebevědomí a odvahu.Tygří oko nám umožňuje nahlédnout do hloubi našeho nitra a hledat štěstí a uspokojení.

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S4581

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta