Náramek z nepravidelných korálků barveného nerostu tyrkysový

96,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Náramek z tyrkysově obarvených sekánků je skvělým doplňkem k jakémukoli outfitu a hodí se ke každé příležitosti. Korálky jsou navlečeny na elastanové niti, díky které je náramek velice pružný, dobře drží na ruce a tak samovolně nesklouzne. Obvod náramku je 18 cm.  Díky zajímavé barvě působí náramek velice nápadně, avšak současně  elegantně. Náramek je vhodným doplňkem pro ženy s citem pro módu a osobitý styl a se zálibou v zajímavých špercích. 

Barva
skladem

Popis

Larimar/Pektolit

Léčebné užití: odstraňuje zablokovanou energii v oblasti hlavy, krku a hrudníku, čistí meridiány, odstraňuje připojené entity, vytahuje bolest z těla přiložením na místa bolesti, uvolňuje zablokované tepny a ztuhlé klouby, pomáhá při problémech s chrupavkami.

Užití: meditace, klid

Vlastnosti: je duchovním kamenem, umožňuje hlubokou meditaci, spojení se světem andělů a jinými dimenzemi, pomáhá nalézt spřízněnou duši, léčí srdeční traumata i traumata z minulých životů. Odstraňuje strach a pocity viny. Uklidňuje při stresu. Přináší jasné a konstruktivní uvažování, tvůrčí schopnost a radostnou dětskou hravost. Ženám pomáhá naladit se na přirozenou ženskost a spojit se s přírodou. Likviduje geopatogenní zóny.

Značka

S4584

Vlastnosti

Materiál
Minerál
Druh výroby
Handmade

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta