Náramek z chirurgické oceli se zeleným krystalem ve tvaru kapky

329,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Náramek z chirurgické oceli se zeleným krystalem ve tvaru kapky. Délka náramku je nastavitelná cca od 18 do 21 cm, šířka náramku je 0,4 cm, rozměry kapky jsou 0,7 x 1,1 cm. Zapínání je na karabinku, tento typ zapínání krásně drží a tak náramek samovolně nespadne. Náramek je tvořen plochým řetízkem stříbrné barvy, na kterém je uprostřed výrazný krystal ve tvaru kapky, zpracování působí velmi elegantně.

Barva
Skladem (doba dodání 1-3 dny)

Popis

Náramek z chirurgické oceli se zeleným krystalem ve tvaru kapky. Délka náramku je nastavitelná cca od 18 do 21 cm, šířka náramku je 0,4 cm, rozměry kapky jsou 0,7 x 1,1 cm. Zapínání je na karabinku, tento typ zapínání krásně drží a tak náramek samovolně nespadne. Náramek je tvořen plochým řetízkem stříbrné barvy, na kterém je uprostřed výrazný krystal ve tvaru kapky, zpracování působí velmi elegantně.. 
Náramek je vhodný na slavnostní události i na běžné nošení. Je vhodný pro každou ženu, nebo slečnu s citem pro eleganci a oblibou výrazných šperků. 
Náramek je kvalitně zpracován, nemění barvu a díky použití chirurgické oceli je vhodný i pro alergiky

Upozornění: Barva výrobku nemusí přesně odpovídat vyobrazení. Rozdíl může být způsoben technikou fotografování nebo typem vašeho monitoru. Děkujeme za pochopení.

Značka

S6349

Vlastnosti

Materiál
Chirurgická ocel

Recenze

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta