LEGO® DOTS 41943 Náramek s ozdobami – cactus

109,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Milovníci přírody budou sadu Náramek – bláznivý kaktus (41922) od LEGO® DOTS jednoduše zbožňovat! Kreativní sada obsahuje tenký světlezelený pásek, který obepne velká i malá zápěstí, a 32 barevných zdobítek, včetně speciálních kulatých dílků s motivem kaktusu. Náramky umožňují snadné, intuitivní sestavení, takže je děti mohou sladit se svým outfitem nebo náladou a učinit je jedinečnými. Každý si může hrát po svém Sada na výrobu vlastních šperků dětem přináší možnost vyjádřit jejich osobnost a ozdobit si vlastní výtvory podle sebe. S tímto náramkem a ostatními sety od LEGO DOTS se fantazii meze nekladou – kouzlo spočívá v dětské představivosti. Náramky představují skvělou odměnu k jakékoliv příležitosti.

Barva
skladem

Popis

Otevřená kreativita Sada inspirovaná podmořským životem nabízí 2 náramky v tmavě modré a azurové barvě, a k tomu navíc 34 pestrobarevných dílků, mezi nimiž najdete 2 podstavce, 2 jedinečné ozdoby, světle fialové, duhové a průsvitné dílky, dílky svítící ve tmě a dekorativní dílky.

Sebevyjádření se meze nekladou Řada DOTS děti uvede do světa stavebnic LEGO, v němž mohou vytvářet a zdobit své sady. S těmito náramky, ale i se všemi ostatními sadami od LEGO DOTS (prodávanými samostatně) není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Tvořivé stavebnice DOTS poslouží jako příjemné překvapení nebo zábavný dárek k narozeninám pro kreativní děti.

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Značka

S41944

Vlastnosti

Materiál
Plast

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta