Náušnice z minerálu - srdce

120,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Náušnice z polodrahokamu ve tvaru srdce. Vyberte si svůj kámen. 

 

V každém balíčku obdržíte šperky zabalené do organzového sáčku. 

Při nákupu nad 500kč pošleme malý dárek ❤

Barva
skladem

Popis

Černé - polodrahoram Hematit. Hematit je mocným kamenem pro "vytahování" nemocí z těla, uzemňuje, ochraňuje, uvádí do rovnováhy tělo, mysl i ducha. Odstraňuje vše nepříznivé a zabraňuje negativním energiím vstupovat do aury, nastoluje klid, mír a harmonii. Zvyšuje sebevědomí, schopnost přežít a pomáhá ženám překonat plachost. Přispívá k soustředění, zlepšuje paměť, pomáhá bojovat s přejídáním, kouřením a dalšími špatnými návyky. 

Růžové - polodrahoram Růzenin. Růženín je kamenem lásky a srdce. Pomáhá projevovat city, dodává lásku a krásu. Podněcuje něžnost, mírnost, přátelskost, nesobeckost, citlivost a vnímavost. Podporuje fantazii, trpělivost, inspiraci a tvořivost. Dává sílu k odpuštění a učí nás sebeúctě a sebelásce.

Fialová světlá - polodrahokam Ametyst. Ametyst je mimořádně mocný kámen s ochrannou sílou. Má silnou léčivou a očistnou moc, zahání nespavost a noční můry. Je kamenem klidu, zahání stres a negativní emoce, tiší strachy, vztek, obavy a zlobu, zvyšuje naděje, zahání pocit viny, zbystřuje mysl. Je kamenem pravé, ryzí lásky, posiluje věrnost. Napomáhá soustředění, přijímat nové myšlenky, dodává rozhodnost, rozvíjí intuici, podporuje proměnu záměrů ve skutečnost. Pomáhá při léčbě alkoholismu a jiných závislostí.

Okrová - polodrahokam Karneol. Karneol je stabilizující kámen s vysokou energií. Dodává odvahu, klid, trpělivost a harmonii, pozitivní pohled na život. Motivuje k úspěchu. Tiší vztek, žárlivost a závist, rozptyluje deprese a negativný myšlenky. Dodává výřečnost a posiluje sebedůvěru. Navozuje klidný spánek, zahání noční můry. Povzbuzuje sexuální aktivitu a odstraňuje závislosti všeho druhu.

Modrá - polodrahokam Tyrkenit. Tyrkenit přináší štěstí a úspěch. Ochranný a očistný kámen používaný na amulety. Chrání před kritikou.Brání sebepoškozování.Obnovuje a udržuje rovnováhu, přispívá k seberealizaci a pomáhá hledat řešení problému. Účinný při stavech vyčerpání, depresích a návalech panického strachu. Stabilizuje proměnlivé nálady a navozuje vnitřní klid. 

Bílá - polodrahokam Opalit. Opalit podporuje družnost a upevňuje vztahy s ostatními lidmi, a pomáhá nám naladit se na jejich emocionální vlnu. Léčivé účinky: Pomáhá přirozené regeneraci, podporuje příjem kyslíku, zlepšuje činnost plic a usnadňuje jejich léčbu, pomáhá v boji s nachlazením, čístí střevo a sliznice. Uklidňuje a potlačuje nespavost.

Modrá světlá - polodrahokam Akvamarín. Akvamarín je kamenem klidu, radosti a štěstí především ve vztazích. Symbolizuje odvahu, potlačuje stres a uklidňuje mysl, zbavuje strachů. Dokáže zlomit staré sebeobranné naprogramování, zbystřuje intelekt a vnímavost, čistí zablokovanou komunikaci a zlepšuje sebevyjádření. Skvělý kámen pro meditaci.

Značka

S2325

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

Mohlo by se Vám také líbit

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta