Náramek z korálků křišťálu s přívěškem srdíčka 0,8 cm

179,00 Kč
Dodání 1-3 dny

Romantický Fashion Icon náramek svým jednoduchým stylem bude ladit ke každému Vašemu jinému šperku. Skládá se z průzračně čistého křišťálu, ze kterého je i malé srdíčko pověšené na kovovém kroužku. Silikonová pružinka se pomáhá přizpůsobit jakékoliv velikosti zápěstí.

Křišťál podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Křišťál projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce

Barva
Skladem (doba dodání 1-3 dny)

Popis

Krásný masivní náramek z korálků pukavého křišťálu s přívěškem anděla.
Obvod náramku je cca 19 cm, průměr korálků je cca 0,8 cm. Korálky minerálů jsou navléknuty na pružné gumičce, tento typ náramku skvěle drží a samovolně nespadne. Náramek je zhotoven z bílých korálků křišťálu, mezi kterými je přívěšek anděla.
Provedení je vhodné zejména pro ženy s oblibou výrazných šperků.

Křišťál podporuje trpělivost, moudrost a dokonalost. Je naprosto univerzální a působí na všechny neduhy, používá se jako doplňkový kámen ke všem ostatním. Křišťál projasňuje mysl, nabíjí novou energií, zklidňuje, podporuje neutralitu, odstraňuje negativní emoce.

Foto je ilustrační. Každý náramek je originál. Dodaný kus se může nepatrně lišit odstínem barvy, velikostí kuliček a obvodem.
Přibarvování minerálů je ve šperkařství běžný proces. Dělá se to pro docílení hezčí barvy, kde ve zcela přírodním stavu by minerál stál o několik řádů více.

Upozornění: Barva výrobku nemusí přesně odpovídat vyobrazení. Rozdíl může být způsoben technikou fotografování nebo typem vašeho monitoru. Děkujeme za pochopení.

Značka

S6357

Vlastnosti

Materiál
Minerál

Recenze

chat Komentáře (0)
Na tento produkt momentálně není přidána žádná recenze.
Související produkty ( 16 další produkt ve stejné kategorii )

Registrovat

Nový účet

PrestaShop hostuje a spravuje 1Presta